50% Complet

Completează formularul alăturat și comandă cursul „Învață Spaniola de Acasă”, plus Materialele Bonus Oferite Astăzi, sau comandă telefonic la numărul:

Toate acestea la prețul de doar 129 lei (Cursul tipărit + Lecțiile audio + Materialele Bonus) – Ofertă disponibilă astăzi:

*Se mai adaugă 18 lei taxe de curierat rapid.

Comanda cursul si bonusurile oferite doar astazi 14 iunie 2024

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA.

Sau comandă telefonic de Luni până Vineri între 9:30 – 15:30

☎ Comandă prin telefon0733 / 962 - 571

Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai puterea să înveți spaniola, să o scrii corect și s-o vorbești fluent. Vei vedea că cele 20-30 de minute pe zi, petrecute ascultând și citind lecțiile din cursul „Învață Spaniola de Acasă”, vor da rezultate încă din prima săptămână, iar beneficiile vor rămâne pe viață.

Încerci cursul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau pur și simplu îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna banii investiți în acest curs!

Compatibilitate 100% – cu orice dispozitiv!

Acum înveți spaniola de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Cursul este compatibil cu orice dispozitiv indiferent de tip sau sistem de operare, ca tu să înveți spaniola simplu și rapid oriunde te-ai afla.

Completează formularul de mai sus și comandă un exemplar!

Numele meu este Vara Lucia sunt profesoară de limba spaniolă la un liceu din Cluj-Napoca, iar ultimii 15 ani i-am dedicat alături de o echipa formată din 21 de profesori, elaborării unor metode noi şi eficiente de învăţare a limbii spaniole prin ascultare. Știu ce înseamnă să petreci luni, chiar ani întregi încercând să vorbești o limbă străină. Totodată, am avut mulți elevi care până să ajungă la mine au irosit sute de lei pe ore de spaniolă care nu au dat roade.

Nu vei vorbi fluent spaniola doar citind o carte. Trebui să asculți conversații în spaniolă la un nivel pe care reușeşti să-l înțelegi şi să îl pătrunzi. De ce credeți că unii copii învață spaniola doar uitându-se la desene animate?

Lecțiile noastre pentru a vorbi și înțelege spaniola includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba spaniolă și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un bebeluș. Sunt povești distractive și interactive. Vei exersa vorbitul în limba spaniolă, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum ai făcut-o cu zeci de ani în urmă învăţând limba maternă.

Prin aceste metode ajungi să vorbești și să înțelegi spaniola, fără sa-ți dai seama. Copiii nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare. Şi tu vei învăţa spaniola precum un copil limba maternă.

Prof. Dr. în limba spaniolă Vara Lucia,

*Disclaimer: Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.

Mircea Vărzaru

"Am obținut un salariu mai mare cu 1300 lei, pentru că sunt vorbitor de spaniolă."

"Ma numesc Mircea, de profesie contabil și în urmă cu 5-6 luni am comandat cursurile dvs de spaniola și engleză

...Cum le-am primit de la Cargus, am și început să ascult lecțiile audio în mașină... A fost o experienţă captivantă, relaxantă, distractivă.

Săptămânile ce au urmat am studiat spaniola mai bine de 45 de minute/zi, chiar mi-a făcut plăcere să învăț spaniola folosind cursul dvs, sentimentul a fost ca atunci când te uiți la un film care îți place.

Ieri am susţinut un interviu în limba spaniolă și engleză pentru un post de contabil în centrul logistic al unui lanţ de magazine şi am fost admis, urmând ca în maxim 2 săptămâni să încep lucrul la noul loc de munca, pe un salariu mai mare cu 1300 lei decât am în prezent. 

Vă trimit acest email în semn de mulţumire! Ţineţi-o tot așa"

Mircea Vărzaru
Arad jud. AR

*Disclaimer: Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.

Monica Bucur

La 2 luni înțeleg majoritatea dialogurilor în limba spaniolă

Sunt Monica am 38 de ani, lucrez într-o agenţie de turism și în urmă cu 2 luni am cumpărat de pe internet cursul dvs...

Cum l-am primit a doua zi am desfăcut pachetul și am fost atât de captivată că l-am ascultat 3 ore fără să-mi dau seama că a trecut timpul așa de repede.

Ulterior mi-am făcut un program zilnic de învățare a limbii spaniole timp de 30 min/zi, iar rezultatele au început să apară din a doua săptămână.

La 2 luni înțeleg majoritatea dialogurilor în limba spaniolă, și deja vorbesc fluent cu agențiile de turism și hotelurile din Spania și Republica Dominicană. M-am simțit minunat învățând spaniola.

Monica Bucur
București

*Disclaimer: Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.

DISCLAIMER: Informaţiile prezentate pe siteul Invata-Spaniola.ro şi în cursul Învață Spaniola de Acasă nu garantează obţinerea unor anumite rezultate, acestea variază de la o persoană la alta, în funcție de dispoziție, disponibilitate, resurse alocate, șamd.

Ne gasesti aici

Tel: 0733.962.571
Email: valentin@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30