Disclaimer

Echipa Invata-Spaniola.ro nu garantează în nici un fel, explicit sau implicit, rezultatele obținute în urma aplicării informațiilor prezentate pe acest site sau în cărțile care le promovăm. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale. Rezultatele și informațiile referitoare la învățarea limbii spaniole, accesibile publicului pe acest site, nu constituie recomandări sau garanții ale calității sau performanțelor pe care le veți obține.

Învățarea limbii spaniole, indiferent că se face cu ajutorul informațiilor prezentate pe acest site, sau al ghidului “Învață Spaniola Singur, din confortul casei tale”, va necesita cu siguranță multă muncă din partea dvs, cât și timp acordat studierii acestei limbi.

Cu stimă,

Echipa Invata-Spaniola.ro
Adresă: Calea Turnișorului, nr. 32, Sibiu, jud. Sibiu
Email: office arond invata-spaniola.ro

DISCLAIMER: Informaţiile prezentate pe siteul Invata-Spaniola.ro şi în cursul Învață Spaniola de Acasă nu garantează obţinerea unor anumite rezultate, acestea variază de la o persoană la alta, în funcție de dispoziție, disponibilitate, resurse alocate, șamd.