Termeni și condiții

Bine ai venit pe siteul nostru, detinut si administrat de S.C. Didactic Special S.R.L. denumita in continuare Didactic Special S.R.L., avand datele de identificare RO26370180, Nr. Reg. Com: J32/958/2011. Adresa: Str. Turnisorului, nr. 32, loc. Sibiu, jud. Sibiu, Tel: 0733.962.571, Email: valentin@academik.ro.

Folosind siteul nostru sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:


1. Copyright – Drepturile de autor

Continutul siteului incluzand imagini, texte, logo, elemente grafice, scripturi, software este integral proprietate Didactic Special S.R.L. si este aparat de legile drepturilor de autor privind proprietatea intelectuala si industriala. Utilizarea continutului siteului fara acord scris din partea Didactic Special S.R.L. este strict interzisa si se pedepseste conform legii in vigoare.


2. Politica de confidentialitate

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Didactic Special S.R.L. se obliga sa foloseasca datele personale ale utilizatorilor doar in scopul livrarii comenzilor lansate de acestia, precum si la informarea utilizatorilor despre promotii, oferte, produse noi, sfaturi, articole, toate avand legatura cu domeniul sanatatii si al produselor naturiste. Didactic Special S.R.L. nu va oferi datele personale ale utilizatorilor catre terti si nici nu le va folosi in alte scopuri decat cele mai sus mentionate.

Didactic Special S.R.L. nu promoveaza SPAM-ul, orice utilizator care a furnizat adresa sa de email pe siteul acesta, se poate dezabona in orice clipa si sa solicite stergerea din baza noastra de date.

In cazul optarii pentru plata online a comenzilor efectuate de utilizatori, procesarea datelor de card se face pe serverele procesatorului de carduri cu care lucram, noi nu solicita si nu stocham nici un fel de informatie referitoare la cardul dvs.

Utilizand siteul, folosim cooki-uri pentru a colecta informatii cu privire la continutul cosului dvs de cumparaturi si legate de contul dvs de utilizator.


3. Limitele responsabilitatii

Utilizarea pe site a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Didactic Special S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi trasa la raspundere sau invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea informatiilor prezentate pe site, sau a produselor achizitionate prin intermediul magazinului online, de asemenea Didactic Special S.R.L. nu garanteaza ca paginile siteului nu pot avea virusi.


4. Riscuri si Reclamatii privind produsele si livrarea acestora.

Didactic Special S.R.L. se obliga sa expedieze produsele in sistem de curierat door-to-door catre cumparator, in afara de cazul in care cumparatorul doreste o alta modalitate de livrare sau ridica produsele dintr-unul din magazinele fizice pe care Didactic Special S.R.L. le are in Romania. Didactic Special S.R.L. se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu produsele in momentul predarii acestora catre societate de curierat, catre reprezentantul cumparatorului sau catre cumparator insusi. Didactic Special S.R.L. va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor naturiste si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Didactic Special S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierea produselor prezentate pe site, acestea fiind puse la dispozitia Didactic Special S.R.L. Asadar, informatiile utilizate de Didactic Special S.R.L. pentru descrierea produselor oferite pe siteul de fata (texte, imagini, prezentari multimedia, etc), sunt cu titlu informativ.

Pentru produsele livrate cumparatorului, Didactic Special S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru integritatea si conformitatea continutului cu imaginile exemplificative din site. Produsele care prezinta defecte fiind schimbate.

Didactic Special S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu mai face parte din oferta curenta a Editurii, acesta schimband pretul sau intervenind un motiv care ar influenta comanda, livrarea sau relatia cu Editura.

In cazul in care produsele nu se pot livra sau integritatea lor este afectata pe parcursul livrarii, cumparatorul poate cere returnarea sumelor incasate deja de Didactic Special SRL, dar nu si despagubiri suplimentare.


5. Acceptarea / Returnarea produselor

Orice reclamatie privind starea produselor livrate la cumparator va fi adusa la cunostinta Didactic Special S.R.L. de catre cumparator in maximum 24 de ore de la primirea comenzii, prin email la valentin@academik.ro, urmand ca Didactic Special S.R.L. sa o solutioneze.

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in temen de 365 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnarea se face doar prin intermediul Postei Romanie, la punctul de lucru Didactic Special S.R.L. din Str. Primaverii, nr. 32, loc. Sura Mare, jud. Sibiu. Cheltuielile de retunrare vor fi suportate de client conform art. 7 din OG nr. 130/2000.

Dupa receptionarea produsului returnat, Didactic Special S.R.L. se obliga sa plateasca contravaloarea marfii returnate in maxim 30 de zile.

Cumparatorul este obligat sa puna la dispozitia Didactic Special S.R.L. datele personale (nume complet, adresa completa), in cazul in care doreste recuperarea baniilor prin mandat postal, sau numele complet si contul IBAN deschis la o sucursala bancara din Romania, daca doreste recuperarea banilor prin transfer bancar.

Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.


6. Raspundere

Didactic Special S.R.L. nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau orice terta parte o poate suferi ca rezultat al folosirii produselor sau serviciilor achizitionate prin intermediul siteului curent.


7. Garantii

Produsele comercializate de Didactic Special S.R.L. prin intermediul siteului de fata sunt noi, in ambalaje originale si provin din tipografii autorizate. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului.

Pentru a beneficia de garantie cumparatorul are urmatoarele obligatii: 1. sa faca dovada ca produsulul a fost cumparat de la Didactic Special S.R.L., iar 2. sa pastreze documentul fiscal cu care a cumparat produsul

Cauze de pierdere a garantiei: 1. avarii sau deteriorari mecanice; sau 2. inundare, incendiere.

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute sunt valabile. Drepturile cumparatorilor sunt cele prevazute in legislatia in vigoare.


8. Pretul final si comanda

Pretul final platit de cumparator este format din pretul produsului/produselor + cheltuielile de expediere. Preturile de livrare sunt de 15 lei oriunde in Romania.

Pentru clientii aflati in straintate, pretul final al comenzii va fi comunicat prin e-mail sau telefonic, iar livrarea se va face dupa acceptarea explicita a acestui pret. Didactic Special S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara la cumpararea de produse.

Plasarea de comenzi online direct pe site se poate face non-stop, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an.

Plasarea de comenzi telefonice la 0733.962.571 se face de Luni pana Vineri intre orele 08:30 – 16:30.


9. Livrarea

Te sfatuim sa nu accepti coletul daca vezi orice urma a deteriorarii produsului din pachet: de exemplu, cutia este umeda, are un miros pregnant de produs cometic sau alimentar. Aceste caracteristici pot sugera faptul ca produsul din interior a fost deteriorat. Refuzați ridicarea și anunțați-ne acest lucru la tel. 0733.962.571

Nu accepta si nu plati pachetul daca observi ca s-a incercat deschiderea acestuia. Refuzați ridicarea și anunțați-ne acest lucru la tel. 0733.962.571Pentru dvs,

Fondator. Matei Nicolae

Email: office@academik.ro

Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai puterea să înveți spaniola, să o scrii corect și s-o vorbești fluent. Vei vedea că cele 20-30 de minute pe zi, petrecute ascultând și citind lecțiile din cursul „Învață Spaniola Rapid și Simplu, în 24 de zile”, vor da rezultate încă din prima săptămână, iar beneficiile vor rămâne pe viață.

Încerci cursul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau pur și simplu îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț care l-ai plătit pe acest curs!

Compatibilitate 100% – cu orice dispozitiv!

Acum înveți spaniola de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Cursul este compatibil cu orice dispozitiv indiferent de tip sau sistem de operare, ca tu să înveți spaniola simplu și rapid oriunde te-ai afla.

Completează formularul de mai sus și rezervă-ți un exemplar!

Numele meu este Ramona Sandu sunt profesoară de limba spaniolă la un liceu din Cluj-Napoca, iar ultimii 15 ani i-am dedicat elaborării unor metode noi şi eficiente de învăţare a limbii spaniole prin ascultare. Știu ce înseamnă să petreci luni, chiar ani întregi încercând să vorbești o limbă străină. Totodată, am avut mulți elevi care până să ajungă la mine au irosit sute de lei pe ore de spaniolă care nu au dat roade.

Nu vei vorbi fluent spaniola doar citind o carte. Trebui să asculți conversații în spaniolă la un nivel pe care reușeşti să-l înțelegi şi să îl pătrunzi. De ce credeți că unii copii învață spaniola doar uitându-se la desene animate?

Lecțiile noastre pentru a vorbi și înțelege spaniola includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba spaniolă și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un bebeluș. Sunt povești distractive și interactive. Vei exersa vorbitul în limba spaniolă, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum ai făcut-o cu zeci de ani în urmă învăţând româna.

Prin aceste metode ajungi să vorbești și să înțelegi spaniola, fără sa-ți dai seama. Copiii nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare. Şi tu înveţi spaniola astfel, devenind mai încrezător în ceea ce spui, atunci când porți un dialog cu vorbitorii nativi sau când te prezinți la un interviu pentru un post ce necesită cunoașterea limbii spaniole.

Prof. Dr. în limba spaniolă Ramona Sandu,

*Disclaimer: Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.

Mircea Vărzaru

"Am învățat spaniola uitându-mă la un film care imi place."

"Ma numesc Mircea, contabil la un supermarket din Arad și în urmă cu 2-3 luni am comandat cursurile dvs de spaniola și engleză

...Cum mi-au livrat cei de la Cargus coletul, am și băgat CD-ul #1 în casetofonul de la mașină și am început să citesc cursul în pauzele de la serviciu... A fost o experienţă captivantă, relaxantă, distractivă.

Săptămâna ce a urmat am studiat spaniola mai bine de 2 ore/zi, chiar mi-a făcut plăcere să învăț spaniola folosind cursul dvs, sentimentul a fost ca atunci când te uiți la un film care îți place.

Ieri am susţinut un interviu în limba spaniolă și engleză pentru un post de contabil în centrul logistic al unui lanţ de magazine şi am fost admis, urmând ca în maxim 2 săptămâni să încep lucrul la noul loc de munca, pe un salariu mai mare cu 800 lei decât în prezent. 

V-am trimis acest email în semn de mulţumire! Ţineţi-o tot așa"

Mircea Vărzaru
Arad jud. AR

*Disclaimer: Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.

Monica Bucur

La 2 luni înțeleg majoritatea dialogurilor în limba spaniolă

Sunt Monica am 38 de ani, lucrez într-o agenţie de turism și în urmă cu 2 luni am cumpărat de pe internet cursul dvs...

Cum l-am primit a doua zi am desfăcut pachetul și am fost atât de captivată că l-am ascultat 3 ore fără să-mi dau seama că a trecut timpul așa de repede.

Ulterior mi-am făcut un program zilnic de învățare a limbii spaniole timp de 45 de min/zi, iar rezultatele au început să apară din a doua săptămână.

La 2 luni înțeleg majoritatea dialogurilor în limba spaniolă, și deja vorbesc fluent cu agențiile de turism și hotelurile din Spania și Republica Dominicană. M-am simțit de minune învățând spaniola, și sunt mult mai încrezătoare în mine...

Monica Bucur
București

*Disclaimer: Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.

DISCLAIMER: Deşi încercăm să prezentăm tehnici, metode şi sfaturi de învăţare a limbii spaniole cât mai uşor şi corect, informaţiile prezentate pe siteul Invata-Spaniola.ro şi în cursul Învață Spaniola Rapid și Simplu, în 24 de zile nu garantează obţinerea unor anumite rezultat, acestea variază de la o persoană la alta.